Машине за регенерацију ДПФ/ФАП/КАТ филтера

ДПФ ОБУКА

Твртка OTOMATIC није само водећи произвођач машина за чишћење ДПФ/ФАП/КАТ/СЦР филтера у Европи, то је тим стручњака који одговарају на сва најтежа питања. О нашим уређајима све знамо јер их производимо од основе. Осим тога, контролишемо квалитет појединих елемената у свакој фази производње. Стално се развијамо. Тестирамо нова решења и побољшавамо све производе. Захваљујући томе, сигурни смо да ће свака машина за чишћење ДПФ филтера испунити очекивања клијената.

Радо делимо своје знање и искуство са другима. Након сусрета са нашим тимом, машина за чишћење ДПФ филтера ће постати ефикасан алат у Вашим рукама.

Нудимо атрактивну обуку за особе заинтересоване за покретање посла везаног за регенерацију / чишћење ДПФ филтера. Понуду за обуку упућујемо уједно особама које подузимају прве кораке у струци, као и стручњацима са дугогодишњим искуством у аутомобилској индустрији.
Припремили смо опсежан програм обуке који се састоји од два дела: теорије и праксе.
Обука се одвија уз коришћење сопствених машина и филтера за тестирање.

ПРОГРАМ ОБУКЕ:

I Теоријски део:
Разумевање пословног аспекта пружања услуга регенерације ДПФ филтера
Напредно теоријско знање из области конструкције и рада ДПФ филтера
Решавање најчешћих проблема повезаних са услугом чишћења ДПФ филтера у аутомобилима и камионима
Опслуживање клијената
Управљање документацијом

II Практички део:
Стецање знања и аналитичких способности за идентификацију уобичајених и необичних узрока оштећења ДПФ/ФАП/КАТ филтера
Стецање способности за мерење и процену стања филтера
Припрема филтера за регенерацију
Регенерација у пракси – руковање ДПФ машином
На крају обуке сваки ће учесник добити сертификат
Учесници обуке имају могућност посматрања опреме и поступака које обавезују у радњи, почевши од преузимања филтера чак до његове испоруке купцу.

Не ограничавамо се само за провођење обуке и продаје машина. Након куповине можете у сваком тренутку рачунати на подршку наших техничких саветника, као и на гаранцијски сервис.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram